Tgrt Haber
26 Temmuz 2019 16:59

Uyuşturucu taşıyan turist polis, uygulamasından kaçamadı

Taksim’deki “Kurt Kapanı-11” uygulamasında Azerbaycanlı turistin çantasından uyuşturucu çıktı.

Uyuşturucu taşıyan turist polis, uygulamasından kaçamadı
azerbaycanlı,turist,uyuşturucu

İstanbul Taksim Meydanı’nda hava destekli yapılan “Kurt Kapanı 2019-11" asayiş uygulamasında Azerbaycanlı turistin üzerinden bir miktar ‘extacy’ isimli uyuşturucu madde ve maddeyi içmekte kullanılan aparat ele geçirildi. Pasaportunun da olmadığı anlaşılan turist, ifadesi alınmak üzere Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

HELİKOPTER DESTEK VERDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde İstanbul genelinde öğlen saatlerinde başlatılan “Kurt Kapanı 2019-11" isimli asayiş uygulamasına özel hareket, yunus, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinden çok sayıda polis katıldı. Helikopter destekli yapılan uygulamada, Taksim’de şüpheli sürücüler araçlarıyla kontrol noktasına çekilerek didik didik arandı. 

ÇANTASINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Yapılan aramalarda Azerbaycan’dan Türkiye’ye üniversitede okumak için geldiğini iddia eden Azerbaycan uyruklu Kasım Evmir İsmail’in çantasında bir miktar ‘extacy’ isimli uyuşturucu madde ve maddeyi içmekte kullanılan aparat ele geçirildi. Yapılan incelemelerde pasaportunun da olmadığı anlaşılan İsmail, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...