Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 10:11 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 10:21

Üzerinde başka bilgi yok! Gizemli iş ilanları vatandaşı şüpheye soktu

Eskişehir'de birçok mahallenin duvar ve direklerine asılan iş ilanları kent halkının dikkatini çekti. Kim tarafından asıldığı bilinmeyen ve üzerinde "Burs gibi iş ilanı", "Seni arıyoruz" ve sadece saat ile fiyat bilgisi bulunan ilanlar, vatandaşı şüphelendirmeye başladı.

Üzerinde başka bilgi yok! Gizemli iş ilanları vatandaşı şüpheye soktu
Eskişehir,ilan,iş ilanı

Eskişehir'in Yenibağlar ve Eskibağlar Mahallesi’ndeki sokaklarda, birçok duvar ve elektrik direğine asılan iş ilanı afişleri, vatandaşın dikkatini çekti.

Kim tarafından asıldığı bilinmeyen afişler, Eskişehir kent merkezindeki elektrik direkleri ve trafolarda bolca yer alıyor. Afişlerin siyasi parti, özel ders veya farklı konularda hazırlandığı belirlenirken üzerinde son dönemde "iş ilanı" ve “Burs gibi iş ilanı” yazılı afişler de görülmeye başlandı.

ÜZERİNDE BAŞKA BİLGİ YOK

Üzerinde “Burs gibi iş ilanı”, "Seni arıyoruz" ve "günde 4 saat çalışarak 2 bin 100 TL veya günde 6 saat çalışarak 3 bin 600 TL" gibi bilgilerin bulunduğu afişlerin hangi konuda olduğu bilinmiyor.

Üzerinde başka bilgi yok! Gizemli iş ilanları vatandaşı şüpheye soktu

En altında sadece telefon numarası bulunan ve başka bilgi yer almayan afişlerin kim tarafından asıldığı konusunda şüphelerin artmasına sebep oluyor.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...