Tgrt Haber
04 Eylül 2021 09:30

Üzerine tiner dökülerek yakılan kızın babası tutuklandı

Şanlıurfa'da üzerine dökülen tinerin alev alması sonucu yaşamını yitiren 13 yaşındaki Filistinli kızın babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üzerine tiner dökülerek yakılan kızın babası tutuklandı
şanlıurfa,,tiner,

Şanlıurfa’da yaşanan korkunç olayda bir çocuk canından oldu.

Eyyübiye ilçesine bağlı Şıhmaksut Mahallesi'ndeki bir evde 13 yaşındaki Filistinli Amara D.'nin üzerine tiner döküldü. Tinerin alev almasının ardından küçük kızın vücudunda yanıklar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Amara D., Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak küçük kız buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BABA TUTUKLANDI

Olayın ardından başlatlan soruşturma kapsamında baba M.D. ve kız kardeşi L.D. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinde olayla ilgilerinin olmadığını öne süren baba ve kız kardeş adliyeye sevk edildi. Mahkeme baba M.D.'yi tutuklarken, kız kardeş L.D. ise devlet korumasına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...