Tgrt Haber
09 Haziran 2021 11:00

Vahşet! İş arkadaşını öldürüp kuyuya attı

​Esenyurt'ta bir kişi iş arkadaşını boğarak öldürdü. Ardından Büyükçekmece'de kuyuya attı.

Vahşet! İş arkadaşını öldürüp kuyuya attı
esenyurt,büyükçekmece,kuyu,cinayet

Öldürülen şahsın cesedi dün gündüz saatlerde Büyükçekmece'de bir kuyuda bulundu.

Edinilen bilgiye göre 61 yaşındaki Hurşit B., aynı işyerinde çalıştığı 35 yaşındaki Hakan Ç., isimli arkadaşını boğarak öldürdü. Hurşit B., arkadaşını öldürdükten Büyükçekmece bulunan kuyuya attı.

Öldürülen Hakan Ç.’nin yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Başvuru üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, şahsı öldürüldüğü bilgisine ulaştı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Polis ekiplerinin çalışmasının ardından gözaltına alınan şüpheli cinayeti itiraf etti. Hurşit B., arkadaşını Esenyurt’ta bir evde boğduktan sonra Büyükçekmece’deki bir kuyuya attığını söyledi. Büyükçekmece'deki kuyuya giden polis ekipleri cesede ulaştı.

Polis, cesedi kuyudan çıkarmak için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri tarafından ceset kuyudan çıkarıldı. Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre kuyuda ve ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından cenaze İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...