Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2021 10:43

Vaka sayısı 70’e kadar geriledi, kısıtlamalar esneyebilir

Ülke genelinde vaka sayısı en çok düşen iller arasında yer alan Bingöl’de, filyasyon ekiplerinin çalışmasıyla vaka sayısı 70’lere kadar düştü.

Vaka sayısı 70’e kadar geriledi, kısıtlamalar esneyebilir
Bingöl,,vaka sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında son bir hafta içerisinde 100 bin nüfusta görülen korona virüs vaka tablosunu açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamasına göre bir haftada vaka sayısı en çok artan iller arasında Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale yer aldı. Vaka artış hızı düşüşte olan 5 il ise, Bitlis, Mardin, Kastamonu, Bingöl ve Yalova oldu.

280 bin nüfusa sahip olan Bingöl’de vaka artış hızının düşmesi kentte sevinçle karşılandı. Bingöl’de 8-14 Şubat tarihleri arasında 70 vaka görüldüğünü aktaran İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, düşüşün nedeninin filyasyon ekiplerinin titiz çalışması sonucu ortaya çıktığını ifade etti.

Vaka sayısı 70’e kadar geriledi, kısıtlamalar esneyebilirVaka sayısı 70’e kadar geriledi, kısıtlamalar esneyebilir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...