Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2020 17:30

Validen uyarı: Son 2 günde vaka sayımız arttı

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kentte korona virüs vaka sayısının son 2 günde arttığını ve toplam rakamın 14’e çıktığını belirterek, vatandaşları tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyardı.

Validen uyarı: Son 2 günde vaka sayımız arttı
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu,korona virüs

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, burada esnafın temsilcileriyle bir araya geldi. Birlik toplantı salonunda Isparta Esnaf Odaları Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanlarıyla buluşan Vali Seymenoğlu, kentteki korona virüs vaka sayıları hakkında bilgi verdi.

İl genelinde ilk günden bugüne kadar toplam 448 pozitif vaka tanısı konulduğuna değinen Vali Seymenoğlu, “Bunlardan 425 kişi sağlığına kavuşmuş ve evlerine uğurlanmış, 9 vatandaşımız maalesef vefat etmiştir. Şu anda da 6 vatandaşımız hastanede, 8 vatandaşımız da evlerinde takip ediliyor. Bugün itibariyle Isparta il genelinde toplam 14 pozitif vakamız var. İnşallah bunu da sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralına uyarak el birliği ile çözeceğiz. 2 gün önce bu sayı yarı yarıyaydı. Son 2 günde 5 pozitif vakamız ortaya çıktı. Tedbiri elden bıraktığımız takdirde her an pozitif vaka sayısı artışa geçebiliyor” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...