Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2019 11:38

Van’da kitap okuma etkinliği

Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Van’da kitap okuma etkinliği
Van,,Kitap Okuma,,Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler,

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar ile üniversite öğrencileri, öğretmen, avukat, mühendis ve doktor gibi çeşitli meslek gruplarından oluşan gönüllü bir grupla farkındalık oluşturmak amacıyla bir kafede kitap okuma etkinliği düzenlendi. Faaliyeti koordine eden çocuk hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir, bu tür etkinliklerle amaçlarının hem çocukların sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak hem çocuklarda sosyal sorumluluk duygusu geliştirmek hem de toplumda kitap okuma farkındalığının oluşmasını sağlamak olduğunu söyledi. Eldemir, bu tür etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...