Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2021 20:44

Vatandaşlar kovaladı ama hırsızlar kaçtı: Çaldıkları 7 kilogram altın ile ortadan kayboldular

İstanbul Başakşehir’de gündüz vakti kuyumcuya giren 3 kişi kuyumcudaki kadını etkisiz hale getirip 7 kilo altın çaldı. Altınları çalan hırsızlar kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından kovalandı ancak hırsızlar kaçmaya devam etti.

Vatandaşlar kovaladı ama hırsızlar kaçtı: Çaldıkları 7 kilogram altın ile ortadan kayboldular
İstanbul,kuyumcu,,hırsızlık,

İstanbul Başakşehir’de meydana gelen olayda kuyumcu dükkanını işleten çift sabah erken saatlerde dükkanlarını açtı. Dükkanı açtıktan sonra eşini rafları düzenlemek için dükkana bırakan ve kepenkleri yarım indirip toptancıya giden kişinin yokluğunu fırsat bilen hırsızlar kapıya bir araç ile yanaştı. Bir kişi otomobilde beklerken iki kişi silahlarla kuyumcu dükkanına girerek kadından, tüm altınları almak istedi. Direnen kadını dükkan içerisinde bulunan kapalı alana kilitleyen hırsızlar dükkan içerisinde bulunan yaklaşık 7 kilo altını alarak kayıplara karıştı. 

VATANDAŞLAR KOVALADI AMA YAKALAYAMADI

Dükkanda hırsızlık yapıldığını fark eden vatandaşlar, dükkana doğru koşmaya başladı. Hırsızların kaçtığını fark eden bir kişi koşarak onları yakalamaya çalıştı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...