Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2021 11:40

Magandalar veresiye vermeyen kasiyere silah doğrulttu

İstanbul Kağıthane’de bir tekel bayisinden alkol almak isteyen magandalar, veresiyeyi kabul etmeyen çalışana marketteki ürünleri fırlatıp silah doğrultu. Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Magandalar veresiye vermeyen kasiyere silah doğrulttu
Silah,Maganda,İstanbul,Alkol

İstanbul Kağıthane’de yaşanan dehşet verici olayda, Bir tekel bayisine gelen iki maganda kasiyer Hüseyin G. İle sohbet etmeye başladı. Magandalar, kasiyerden veresiye alkol almak istedi. Taleplerine olumsuz cevap gelince kasiyerle tartışmaya başladılar.

ÜRÜN FIRLATIP TABANCA DOĞRULTTU

Kasiyerle tartışan şüphelilerden bir tanesi, tezgahtaki ürünü eline alıp kasiyerin kafasına fırlattı. Yanında getirdiği tabancayı çıkartarak tehdit edip hakaretler de savuran şahsı, arkadaşı sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bir süre sonra tabancayı beline takan şahıs marketten çıktı. Yaşanan olay üzerine olaya şahit olan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Magandalar veresiye vermeyen kasiyere silah doğrulttu

ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI

İhbar üzerine markete gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. İncelemeler sonucunda şahısların emniyette çok sayıda kayıtları bulunan Talha Y. ve Serkan Ö. olduğunu tespit etti. Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde Serkan Ö. ve Talha Y., Sanayi Mahallesi’nde olayda kullandıkları silahla birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Kağıthane’de veresiye alkol vermeyen kasiyeri iki şüphelinin tabanca ile tehdit ettiği anlar tekel bayisinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...