Tgrt Haber
13 Ocak 2022 08:53

Yürek yakan görüntü: Vicdansızlar yol kenarında bir atı ölüme terk etti

Tekirdağ'da sahibi tarafından terk edilen at, yol kenarında boş bir arazide ölüme terk edildi. Yoldan geçen vatandaşlar atın o halini görünce büyük üzüntü yaşadı.

Yürek yakan görüntü: Vicdansızlar yol kenarında bir atı ölüme terk etti
Tekirdağ,At,Çorlu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde akşam saatlerinde boş arazide vicdansızlar tarafından ölüme terk edilmiş bir at bulundu. Yoldan geçerken atı hareketsiz vaziyette, bitkin halde gören vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı. Haber verilmesi üzerine sabah saatlerinde bölgeye gelen belediye ekipleri, ölen hayvanı bulunduğu yerden kaldırdı.

Yürek yakan görüntü: Vicdansızlar yol kenarında bir atı ölüme terk etti
Yoldan geçerken atı hareketsiz vaziyette, bitkin halde görünce büyük üzüntü yaşadı.

“ÇOK ÜZÜCÜ BİR KARE”

Ölen atın çekilen fotoğrafını görünce çok üzüldüğünü ifade eden Çorlu Doğa ve Hayvanseverler Derneği Başkanı Ahmet Güneş, “Maalesef baktığım bir fotoğraf karesi beni çok üzdü. Aç ve bitkin kalmış bir hayvanın ölümü vicdanları sızlattı. Ölen at, sahibi yada birileri tarafından eziyet gördü mü? Yoksa ölüme mi terk edildi? Gerçekten çok acı bir kare. Bu kadar güzel bir ortamda bu hayvanın ölmesi reva mı? Çok yazık. Durum nedir bilmiyorum. Böyle bir şey olmasın artık biz bıktık. Fotoğraf karesinden gördüğüm kadarıyla hayvan bitkin düşmüş. Lütfen bütün insanlardan biraz olsun saygı bekliyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...