Tgrt Haber
06 Ağustos 2020 11:38

Vincin sepetinden düşen genç hayatını kaybetti

Zonguldak'ta tabela işi için çıktığı vincin sepetinden düşen 25 yaşındaki Burak Çavdar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayda sepette bulunan diğer işçinin ise ayağı kırıldı.

Vincin sepetinden düşen genç hayatını kaybetti
Zonguldak,s,epet

Gece 03.00 sıralarında Meşrutiyet Mahallesi Gazipaşa Caddesi üzerinde, Deva Partisi İl Başkanlığı ofisinin cam kaplama ve tabela işleri için olay yerine vinç getirildi. 26 yaşındaki Burak Çavdar ve yanındaki arkadaşı İlyas A. (27) yerden biraz yükseldikten sonra vincin sepeti kırıldı. Bu sırada ayakta olduğu öğrenilen Çavdar dengesini kaybederek yaklaşık 6 metre yükseklikten aşağıya düştü. Ağır yaralanan Çavdar, olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Vincin sepetinden düşen genç hayatını kaybetti

Öte yandan Burak Çavdar ile sepette bulunduğu öğrenilen İlyas A.'nın ise ayağı kırıldı. Hastaneye kaldırılan İlyas A.'nın tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Burak Çavdar'ın otopsi işlemlerinin ardından köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...