Tgrt Haber
14 Ocak 2022 09:49

Virüslü karı-koca otobüste yakalandı: Yanlış yaptığımı biliyorum

Koronavirüslü bir çift İstanbul’dan Diyarbakır’a giden bir yolcu otobüsünde seyahat ederken yakalandı. Akrabalarının HES kodu ile yolculuk yapan karı-kocaya para cezası kesildi. Hatasını kabul eden koronalı koca "Yanlış yaptığımı biliyorum" dedi.

Virüslü karı-koca otobüste yakalandı: Yanlış yaptığımı biliyorum
hes kodu,,koronavirüs,,sağlık,,virüs,

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinden İstanbul’dan Diyarbakır’a giden bir yolcu otobüsü trafik kontrol noktasında durduruldu. Yolcuların GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgulaması asayiş ve Covid-19 tedbirleri kapsamında jandarma tarafından yapıldı. Otobüsteki 30 yaşındaki Mücahit ve 25 yaşındaki Zehra Tatlı yapılan sorgunun ardından riskli grupta olduğu belirlendi. Jandarmanın durumu salgın ekiplerine haber vermesi üzerine çiftin PCR testlerinin pozitif olduğunu tespit edildi.

Virüslü karı-koca otobüste yakalandı: Yanlış yaptığımı biliyorum

"HATAMI KABUL EDİYORUM"

Hatasının farkında olduğunu belirten Mücahit Tatlı, "Ben hatamı kabul ediyorum. Yanlış yaptığımı da biliyorum. Biz düşünemedik" dedi. Karantina ihlali yapan çifte salgın ekipleri tarafından 4 bin 750’şer lira idari para cezası verildi. Çift işlemlerinin ardından karantinaya alındı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...