Tgrt Haber
06 Haziran 2022 12:15 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 12:16

Yakaladığı yılanı canlı canlı kendi boyuyla ölçtü, ardından serbest bıraktı

Elazığ’da tarlada yakaladığı yılanı boyuyla kıyaslayan Hüseyin Koç'un yılan canlıyken ölçüm yapması ve rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
elazığ,tarla,yılan
Koç, daha sonra yerde bulunan tahta çubukla yılanın uzunluğunu hesaplamaya çalıştı.

Elazığ’da tarlada çalışırken yakaladığı yılanın boyunu merak eden Hüseyin Koç, kendi boyu ile kıyaslayarak ölçtü. Koç ölçümün ardından 2 metrelik yılanı tekrar doğaya bıraktı.

YILANIN UZUNLUĞUNU HESAPLADI

Alacakaya ilçesine bağlı Çakmakaya köyünde, köy sakinlerinden Hüseyin Koç tarlada çalışırken yılanı fark etti. Yılanı yakalayan Koç, arkadaşları ile yılanın uzunluğunun kaç metre olduğunu merak etti ve kendi boyu ile kıyaslayarak ölçtü. Koç, daha sonra yerde bulunan tahta çubukla yılanın uzunluğunu hesaplamaya çalıştı.

DOĞAL ORTAMINA BIRAKTI

Yılanın uzunluğunun 2 metre olduğunu belirleyen Koç, yılanı tekrar doğal ortamına bıraktı. O anlar cep telefonu ile kayıt edilirken Koç'un rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...