Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Temmuz 2018 09:19

Yakınlarını kaybedenler gözyaşlarına boğuldu

Türkiye'yi hüzne boğan kaza haberi dün akşam Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden geldi. Meydana gelen tren faciasında 24 kişi hayatını kaybetti, 124 kişi yaralandı. Çorlu Devlet Hastanesi morgundan yakınlarının cesetlerini teşhis ederek alan vatandaşlar gözyaşlarına boğuluyor...

Yakınlarını kaybedenler gözyaşlarına boğuldu
tekirdağ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazasının ardından Çorlu Devlet Hastanesi'nde gece boyu yoğunluk yaşandı. Kazada yaşamını yitiren yolcuların yakınları cenazelerini almak için hastane morgu önünde toplandı.

MORG ÖNÜNDE ACI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Acılı ailelerin bekleyişleri sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Bazı kazazedelerin yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, saat 07.00'da açıklama yaptı. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, dün saat 17.20'de meydana gelen kazanın ardından sürdürülen arama ve kurtarma çalışmalarının bu sabah saat 06.00 itibari ile sonlandırıldığını bildirdi.

Akdağ, aşırı yağış nedeniyle menfez altında toprak kayması sonucu meydana geldiğini belirttiği kazada 24 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...