Tgrt Haber
26 Ocak 2022 23:16

Yaktığı ateş üzerine sıçrayan madde bağımlısı öldü

Fatih’te madde bağımlısı 35 yaşındaki Mehmet Kaya, metruk bir dükkanın içinde ısınmak için yaktığı ateş üzerine sıçrayınca bir anda alevler arasında kaldı. Ailesinde koptuğu ve sokaklarda yaşadığı öğrenilen Kaya, feci şekilde hayatını kaybetti.

Yaktığı ateş üzerine sıçrayan madde bağımlısı öldü
fatih,yangın,madde bağımlısı,evsiz

Fatih’te madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir kişi, ısınmak için yaktığı ateşin üzerine sıçraması sonucu yanarak hayatını kaybetti.

DÜKKANDA ATEŞ YAKTI

Akşam saatlerinde Fatih Mimar Hayrettin Mahallesi’nde sokakta yaşadığı öğrenilen madde bağımlısı 35 yaşındaki Mehmet Kaya, ısınmak için metruk bir dükkanın içinde ateş yaktı. Mehmet Kaya, yaktığı ateşin üzerine sıçramasıyla yanarak feci şekilde can verdi. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, olayın yaşandığı alana emniyet şeridi çekerek çalışma başlattı.

Yaktığı ateş üzerine sıçrayan madde bağımlısı öldü

Yapılan çalışmaların ardından Mehmet Kaya’nın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

AİLESİNDEN KOPMUŞ

Çevrede esnaf olan Alaaddin Ergün, “Arkadaşımızdı. Kendisi ayakkabıcı. Dışarılarda yatıyor. Ailesinden kopmuş. Ailesi Gaziantep’te yaşıyor. Madde bağımlısıydı. Biz içme diyorduk. Ateş yakarken kendisini yakmış” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...