Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 12:10

'Yan baktın' kavgasında kan aktı

İstanbul’da restoran çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birine scooter ile hastaneye giderken araba çarptı.

'Yan baktın' kavgasında kan aktı
istanbul,,maltepe,,kavga,,saldırı,

İstanbul’da bir restoranda ‘yan baktın’ tartışması çıktı. Tartışma sokakta silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birine scooter ile hastaneye giderken araba çarptı.

Olay İstanbul Maltepe’de yaşandı. Yalı Mahallesi'nde bulunan bir restoranda iki grup yemek yiyordu. Taraflar yemek sırasında içki içti. İş yerinin içerisinde 'yan bakma' konusu yüzünden tartışma çıktı. Öfkeli grup restorandan dışarıya çıkınca ortalık bir anda karıştı.

Sözlü başlayan tartışma Şahin G. ve Olcay Ş. isimli şahısların havaya ateş açmaları sonrası silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateşte kurşunların hedefi olan Burak Karabacak yaralandı. Kavgada kan akınca taraflar birbirine tekme tokat saldırmaya başladı.

SCOOTER İLE HASTANEYE GİDERKEN ARABA ÇARPTI

Yaralılardan biri scooter ile hastaneye gitmek isterken, kendisine araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Silahla yaralanan Burak Karabacak ve otomobilin çarpması sonucu yaralanan Ali Demircan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

4 KİŞİ GÖALTINA ALINDI

Kavgaya karışan 7 kişiden 4'ü gözaltına alınırken, olay yerinden kaçan 3 kişiyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı.

'Yan baktın' kavgasında kan aktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...