Tgrt Haber
23 May 2022 13:15 - Güncelleme : 23 May 2022 13:29

Taziye için Mardin’e gelen aile kaza yaptı: İki kişi yanan araçta feci şekilde hayatını kaybetti

İstanbul'dan taziye için Mardin'e giden ailenin içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Bir anda alevler içinde kalan arabada mahsur kalan 2 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Taziye için Mardin’e gelen aile kaza yaptı: İki kişi yanan araçta feci şekilde hayatını kaybetti
İstanbul,Mardin,Kaza,Yangın

Taziye için İstanbul'dan Mersin'e doğru yola çıkan bir aile, içinde bulundukları araçın hakimiyeti kaybetmesinden dolayı kaza yaptı. Yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan araç, ağaçlara çarparak durabildi.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Kaza sonrası alevler için kalan araçta sıkışan aile için hemen ekiplere haber verildi. Araçın içinde sıkışan Osman ve Emine Öncel çifti ile aracı kullanan çocukları Hanifi Öncel'i kurtarmak için ekipler seferber oldu.

YANARAK HAYATLARINI KAYBETTİLER

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen araçtan Hanifi Öncel yaralı olarak çıkarıldı. Emine ve Osman Öncel çifti ise yanarak hayatını kaybetti. Öncel çiftinin cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, ağır yanıkları olan Hanifi Öncel ise Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...