Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2020 18:39

Yanan tıra bir vatandaş su dolu balon ile müdahale etmeye çalıştı

Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolunda seyir halindeki bir tır alev alev yandı. Yanan tır kameralar tarafından kaydedilirken Bahçeşehir istikametinde trafik durma noktasına geldi. Bir vatandaşın yanan tıra su dolu balon ile müdahale etmeye çalışması da cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Yanan tıra bir vatandaş su dolu balon ile müdahale etmeye çalıştı
Esenyurt,tır yangını

Saat 17.00 sıralarında Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolu Bahçeşehir istikametinde yaşandı. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı dorsesi malzeme yüklü tırdan dumanlar çıkmaya başladı. Sürücü tırı emniyet şeridine park ettikten sonra araçtan kaçtı.

Tırın kabin bölümü alev alev yandı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Tırın kabin bölümü alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile tır söndürüldü.

Trafik durma noktasına geldi

Trafik Bahçeşehir istikametinde durma noktasına geldi. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken yangının çıkış nedeni itfaiye ekiplerinin incelemeleri sonrasında ortaya çıkacak.

Yanan tıra bir vatandaş su dolu balon ile müdahale etmeye çalıştı

Tır yangınına su dolu balonla müdahale etmeye çalıştı

Yangının ilk çıktığı anda ise bir vatandaş elindeki su dolu balonu atarak yangını söndürmeye çalıştı. Yaşanan o anlar da bir diğer vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...