Tgrt Haber
02 Kasım 2021 09:13

Yangında can pazarı: Binada mahsur kaldılar, 4. kattan atladılar

İstanbul’da 4 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Yabancı uyruklu 3 kişi dumandan etkilendi. Panik yapan şahıslar 4. kattan aşağı atladı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yangında can pazarı: Binada mahsur kaldılar, 4. kattan atladılar
istanbul,,yangın,

İstanbul’da 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangında dumandan etkilenen 3 kişi panik yaparak aşağı atladı.

Yangın, Zeytinburnu’nda gece saatlerinde Veliefendi Mahallesi 75/12 Sokak’ta çıktı. 4 katlı binanın çatı katı alevlere teslim oldu. Yangın büyüyünce 1’i kadın 3 yabancı uyruklu kişi binada mahsur kaldı. Panik yapan şahıslar pencerelere koştu. Yangını gören vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

YANGINDA ÖLMEMEK İÇİN 4. KATTAN ATLADILAR

Yangında can pazarı yaşanırken korku dolu anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Yanan dairede mahsur kalan 3 kişinin yardımına battaniye ve çarşaflarla mahalle sakinleri koştu. Yanan binada mahsur kalan 1’i kadın 3 kişi alevlerden kurtulmak için kendilerini beton zemine bıraktı. Atlayanları tutmak için vatandaşlar çarşaf ve battaniye açtı. Ancak çabalar yetersiz kalınca beton zemine düştüler. Binadan atlayan 3 kişi ve dumandan etkilenen 1 kişi ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangından kurtulmak için aşağı atlayan şahısların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Alevler itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla söndürüldü. Soğutma çalışmaları ise uzun süre devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...