Tgrt Haber
24 Kasım 2021 22:07

Yangında yaralanan apartman sakininin dakikalar sonra bulundu

Bolu’da 5 katlı apartmanın depo kısmında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangından dakikalar sonra depoda dumandan etkilenen bir apartman sakini bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan apartman sakininin kollarında kesikler olması dikkat çekti.

Yangında yaralanan apartman sakininin dakikalar sonra bulundu
bolu,yangın,depo

Bolu'da bir apartmanın depo olarak kullanılan sığınak bölümünde çıkan yangında yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kişinin kollarındaki kesikler dikkat çekti.

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Saat 19.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Poyraz Sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın depo olarak kullanılan giriş kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodan çıkan alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangında yaralanan apartman sakininin dakikalar sonra bulundu

Polis ekipleri tarafından apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildikten sonra itfaiye ekipleri söndürme çalışması başlattı. Ekipler apartmanın deposunda çıkan yangını kısa süreli çalışma sonunda söndürdü.

DAKİKALAR SONRA DEPODA BULUNDU

İtfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmalarının ardından inceleme yapmak için el fenerleriyle depoya girdi. Depoda kan izlerinin olduğunu gören ekipler, detaylı incelemede yerde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. İtfaiye ekiplerinin dışarı çıkardığı şahsın apartman sakinlerinden 42 yaşındaki Erdal Daldal olduğu belirlendi.

Yangında yaralanan apartman sakininin dakikalar sonra bulundu

Dumandan etkilenen ve kollarında kesikler olduğu görülen Daldal, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Erdal Daldal’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

BEBEKLERİNİ KOMŞUYA BIRAKTILAR

Yangında ağır yaralanan Erdal Daldal’ın eşinin olay sırasında iş görüşmesine gittiği ve 1’i bebek 2 çocuğunu komşularına bıraktığı öğrenildi. Komşuları tarafından ambulansa götürülen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi.

Yangında yaralanan apartman sakininin dakikalar sonra bulundu

Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...