Tgrt Haber
08 Ekim 2021 18:45

Yangını söndürmek istediler başka yeri yaktılar

Adıyaman'da bir binada çıkan yangına müdahale etmek isteyen vatandaşlar yanan malzemeleri yan binanın odunluğuna atınca olanlar oldu.

Yangını söndürmek istediler başka yeri yaktılar
Adıyaman,Yangın,Strateji

Adıyaman'da  3 katlı bir binanın tepesinde yer alan odunlukta yangın çıktı. Sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangını fark eden bina sakinleri, alevlere müdahale ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

YANAN MALZEMELERİ ODUNLUĞA ATTILAR

Alevleri söndürmek isteyen bina sakinleri yanan malzemeleri binanın bitişiğinde bulunan tek katlı ikametin bahçesine attı. Atılan malzemeler ikametin bahçesinde yer alan odunluğa sıçradı. Yanan her iki odunluk için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan her iki odunluktaki alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda odunluklarda maddi hasar meydana geldi.

Yangını söndürmek istediler başka yeri yaktılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...