Tgrt Haber
03 Eylül 2021 21:34

Yapı markette çıkan yangında bir kişi öldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken bir kişi ise gözaltına alındı

Yapı markette çıkan yangında bir kişi öldü
Balıkesir,yangın,

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen olayda faaliyet gösteren bir yapı malzemesi satan firmada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına iş yeri çalışanları müdahale etti ancak alevleri söndürmekte başarısız oldular. İşletme sahibi çıkan yangında ağır yaralanırken kaldırıldığı hastanede ise hayatını kaybetti. Diğer yaralı M.H.B. ise Özel Körfez Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan M.H.B daha sonra Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildi. Yangın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin çalışmasıyla söndürüldü. Yangının, iş yerinde N.A.'nın kaynak yaptığı esnada kıvılcımların işletme içerisinde bulunan kimyasal maddelere sıçraması neticesinde çıktığı iddia edildi. N.A'nın jandarma tarafından gözaltında tutulduğu öğrenildi. Yangında iş yeri önünde bulunan otomobillerle bitişiğindeki tekel bayiinde de hasar meydana geldi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...