Tgrt Haber
06 Ocak 2022 23:19

Yaralı halde hastaneye yetiştirdiği kardeşi hayatını kaybetti!

Şanlıurfa’da iki kardeş aracında silahlı saldırıya uğradı. Ağabeyin yaralı halde 5 kilometre kullandığı otomobille hastaneye getirdiği küçük kardeş doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralı halde hastaneye yetiştirdiği kardeşi hayatını kaybetti!
Şanlıurfa,Kardeş,,silahlı saldırı,

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre kuyumculuk yapan Hüseyin Şahin ve abisi Kadir Şahin, aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunan N.Y., M.Y. ve A.Y. ile telefonla görüştükten sonra otomobille Remil yolundan ilerledi. 

YARALI HALDE DİREKSİYONA GEÇTİ

Şahıslarla buluşmak üzere belirledikleri adrese giden kardeşler, seyir halindeki otomobillerinde silahlı saldırıya uğradı. Vücutlarına mermiler isabet eden kardeşlerden Kadir Şahin, kendisine göre durumu daha ağır olan kardeşi Hüseyin Şahin’i hastaneye götürebilmek için direksiyonun başına geçti.

AĞABEYİN ÇABASI YETMEDİ,KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Yaklaşık 5 kilometrelik yolu yaralı halde otomobil kullanarak kat eden Kadir Şahin, kardeşini Suruç Devlet Hastanesine götürdü. Burada doktorların müdahale ettiği yaralılardan Hüseyin Şahin, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kadir Şahin ise durumu ağır olduğu gerekçesiyle Suruç Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından ambulansla Şanlıurfa merkezdeki hastaneye sevk edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...