Tgrt Haber
11 Ekim 2021 13:30

Yaralı öğrenci kazayı 800 metre uzaktaki köydekilere haber vermiş

Afyonkarahisar’da taşımalı eğitimdeki ortaokul öğrencileri taşıyan öğrenci servisinin kaza yapması sonucu 5 öğrenci öldü, 5 'i yaralandı. Kazayı araçtan kendi imkanları ile çıkmayı başaran bir öğrencinin yaklaşık 800 metre ilerdeki köye giderek vatandaşlara haber verdiği ortaya çıktı. Ölen ve yaralanan çocukların okulunda eğitim devam ederken, öğretmen ve öğrenciler ise adeta acıya boğuldu.

Yaralı öğrenci kazayı 800 metre uzaktaki köydekilere haber vermiş
Afyonkarahisar,trafik kazası,öğrenci,öğrenci servisi,DEN

Afyonkarahisar'da 5 öğrencinin öldüğü, 5’nin de yaralandığı kaza sonrası, çocukların eğitim gördüğü okulda üzüntü hakim. Kazayı yaralı bir öğrencinin kendi imkanlarıyla hurdaya dönen araçtan çıkarak, 800 metre ötedeki köyde yaşayan vatandaşlara haber verdiği ortaya çıktı. Köye haber veren çocuğun, olayda ölen 14 yaşındaki Melisa Demirel’in kardeşi olduğu ortaya çıktı.

SERVİS ARACI AĞAÇLARA ÇARPTI

İscehisar ilçesine bağlı Çatağıl köyünde meydana gelen olayda bölgedeki köylerden aldığı öğrencileri Alanyurt Köyü Ortaokula getiren Adalettin T. (53) idaresindeki 03 UU 567 plakalı servis minibüsü Çatağıl köyü çıkışında sürücüsünün henüz belirlenemeyen sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarındaki ormanlık alana girip ağaçlara çarparak durabildi.

ÖĞRENCİLER ACIYA BOĞULDU

Kazada parçalanan minibüsteki 10 öğrenci araçtan dışarı fırladı. Korkunç kazada İsmail Eser (11), Melisa Demirel (14), Nisa Eser (14), Teslime Eser (13), Damla Duran (11) hayatını kaybederken, Rana Eser (12), Hakan Tek (16), Musa Eser (10), Yağmur Duran (11) ise yaralandı.

Yaralı öğrenci kazayı 800 metre uzaktaki köydekilere haber vermiş

Çocukların eğitim gördüğü Anayurt Ortaokulu’nda eğitim ve öğretim devam ederken, öğretmen ve öğrenciler ise deyim yerindeyse acıya boğuldu. Olayın ardından acı haberi alan bazı öğretmenler ise olay yerine gitti.

ENDİŞELİ GÖZLER İLE İZLEDİLER

Korkunç olayın yaşandığı olay mahallinde enkaz kaldırma çalışmaları ise devam ediyor. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından olayda parçalanan minibüsü iki çekici yardımıyla olay yerinden kaldırdı. Enkaz kaldırma çalışmaları esnasında ise köy sakinleri olay yerine gelerek endişeli gözlerle çalışmaları izledi.

Yaralı öğrenci kazayı 800 metre uzaktaki köydekilere haber vermiş

Olayla ilgili başlatılan inceleme çalışmaları ise sürüyor.

 'BU KARDEŞİM DEDİ' AMA BİZ BİLMİYORDUK'

Kazanın hemen ardından olayı görerek yaralılara müdahale eden Burhan Eser, hayatını kaybeden Melisa Demirel’in kardeşi Arda Demirel’in 880 metre koşarak köydekilere olayı nasıl haber verdiğini de dile getirdi. Eser, şunları söyledi: “Haber vermeye giden çocuğu ben görmedim. Çocuk kaza anında korkusundan geri koşmuş. Köye doğru gitmiş ve çobanı görmüşler orada, ona haber vermişler. O çocuğu ben daha sonra, yarım saat sonra gördüm. Ölen çocuğun kardeşi ‘bu kardeşim diyor’ ama biz çocuğu bilemiyoruz. Yani o çocuk da ordaymış.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...