Tgrt Haber
21 Kasım 2021 09:24

Aşırı hız yine ölüm getirdi! Yarışırken kaza yapan araçta 2 ölü, 1 ağır yaralı

Konya'da başka bir araçla yarış yaptığı öne sürülen bir kişi, aracın hakimiyetini kaybederek refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araçtan yola fırlayan 2 yolcu hayatını kaybederken sürücü ise ağır yaralandı.

Aşırı hız yine ölüm getirdi! Yarışırken kaza yapan araçta 2 ölü, 1 ağır yaralı
konya,trafik kazası,aşırı hız

Konya'da bir araçla yarış yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, refüjdeki ağaca çarparak ağır yaralandı. Kaza esnasında araçtan dışarı fırlayan 2 yolcu ise hayatını kaybetti. 

Kaza, saat 23.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Caddesi’nden Sanayi istikametine seyir halinde olan 18 yaşındaki İlhan Emirhan S. idaresindeki 38 AZ 344 plakalı Opel marka otomobil, başka bir araç ile yarış yapmaya başladı. Bu sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil refüjdeki ağaca çarptı.

Aşırı hız yine ölüm getirdi! Yarışırken kaza yapan araçta 2 ölü, 1 ağır yaralı
Olay yerinde hayatını kaybeden 2 gencin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İKİ YOLCU DA ARAÇTAN FIRLADI

Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçerek duran araçtaki iki yolcu yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta yolcu olarak bulunan ikisi de 18 yaşında olan Furkan Özütemiz ve Mert Kafalı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

SÜRÜCÜNÜN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kazada ağır yaralanan sürücü İlhan Emirhan S. ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Aşırı hız yine ölüm getirdi! Yarışırken kaza yapan araçta 2 ölü, 1 ağır yaralı
Sürücünün hayati tehlikesi devam ediyor.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kazada hayatını kaybeden iki gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...