Tgrt Haber
31 May 2021 15:11

Yasağa aldırmadan doğum günü kutladılar

İstanbul'da yasağa rağmen bir restoranda doğum günü partisi düzenleyen gruba polis ekipleri baskın düzenledi. Baskında içeridekilere toplamda 55 bin 504 lira idari para cezası uygulandı.

Yasağa aldırmadan doğum günü kutladılar
Doğum günü,İstanbul,Kısıtlama,Baskın,Ceza

İstanbul’un şişli ilçesinde koronavirüs mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan kısıtlama kararlarına göre restoranlar kapatılmıştı. İstanbul’da yasağa rağmen bir restoranda doğum günü partisi düzenlediler. 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ELE VERDİ

Restoranı tıklım tıklım doldurup üstüne bir de doğum günü partisi verenleri sosyal medya paylaşımı ele verdi. Kutlama görüntülerini sosyal medyadan canlı paylaşan vatandaşların eğlencesi polis baskınıyla yarıda kaldı.

Yasağa aldırmadan doğum günü kutladılar

55 BİN 504 LİRA PARA CEZASI UYGULANDI

İhbarı değerlendiren ekipler, restoranda çok sayıda kişinin maske bile takmadan iç içe, yüksek sesli müzikler eşliğinde masalarda oturduğunu gördü. Pasta kesilip doğum günü partisinin de düzenlendiğini tespit eden polis ekipleri, bunun üzerine partiyi sonlandırarak işletmeye ve içeridekilere “Umumi Hıfzısıhha Kanununa Muhalefet” suçundan toplamda 55 bin 504 lira idari ceza uyguladı. İşlemlerin ardından boşaltılırken, doğum günü partisi ve polis baskını ise kameralara yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...