Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Nisan 2020 09:23

Yasağa rağmen 65 yaş üstü bazı vatandaşlar sokakta geziyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bazı yaşlı vatandaşların dışarıda gezmeleri dikkati çekiyor. Denetimlerde sokaklarda gezen vatandaşlar polisler tarafından uyarılmaya devam ediliyor.

Yasağa rağmen 65 yaş üstü bazı vatandaşlar sokakta geziyor
Bursa,,İnegöl,,65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı

Dünyayı kasıp kavuran korona virüsü Türkiye'de de etkili olmaya devam ediyor. Alınan karar doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması yasakladı. Ancak bu karara rağmen bazı vatandaşlar yine sokaklara çıkmaya devam ediyor.

Polis ekipleri İnegöl'ün hemen hemen yer yerinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yapılan denetimlerde araç sürücüleri tek tek ikaz edilirken, sokaklarda gezen 65 yaş üstü vatandaşlar da uyarılıyor.

Yasağa rağmen 65 yaş üstü bazı vatandaşlar sokakta geziyor

Son yapılan denetimlerde 71 yaşındaki bir vatandaşı gören ekipler, yaşlı adamdan sağlığı için evde kalmasını istedi. Yaşlı adam ise daha yeni kalp ameliyatı olduğunu ve kalp pili için eczaneye geldiğini söyledi. Ekipler vatandaşı uyararak evine gönderdi.

Yetkililer, yaşlılardan, kendilerine yardım edecek kimse yoksa mutlaka polis, jandarma ve zabıta ekiplerini arayarak yardım talebinde bulunmalarını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...