Tgrt Haber
25 Ocak 2022 20:42

Mesajlar gerçeği ortaya çıkardı! Cani anne kızını yasak aşk yüzünden öldürmüş

Ankara'da kızının kendini asarak intihar ettiği yönünde ihbarda bulunan, ancak şüpheli ölümle ilgili sorgusunda kızını boğarak öldürdüğünü itiraf eden annenin cinayeti işleme sebebinin altından yasak aşk çıktı.

Mesajlar gerçeği ortaya çıkardı! Cani anne kızını yasak aşk yüzünden öldürmüş
yasak aşk,anne,kız,cinayet

Ankara'da birkaç gün önce yaşanan evlat cinayetinin ayrıntıları netleşti. Cinayetin sebebinin yasak aşk olduğu ortaya çıktı.

Mamak ilçesinde 18 yaşındaki Esmanur Çakmak'ın intihar ettiğini yönünde ailesi tarafından polis ekiplerine ihbar gelmişti. Anne H.Ç. kızını evde iple asılı bir halde bulduğunu ifade etmiş ancak emniyetteki sorgusunda kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti. Baba ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

MESAJLAR İŞİN ASLINI ORTAYA ÇIKARDI

Esmanur’un erkek arkadaşıyla mesajlarındaki yazışma dikkat çekti. Mesajlarda Esmanur’un erkek arkadaşına, annesinin bir başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve bu konuda annesiyle sürekli tartıştıkları ortaya çıktı. Ayrıca Esmanur'un defalarca annesi tarafından tehdit edildiği de mesajlarda görüldü.

Olay sonrası suçunu itiraf eden anne H.Ç., çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesince ‘alt soydan akrabayı kasten öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...