Tgrt Haber
15 May 2021 10:31

Yasak yokmuş gibi... Karaköy’de deniz keyfi

Tam kapanmada bir grup gencin deniz keyfi pes dedirtti. Kimseyi aldırmadan yüzmeye devam ettiler.

Yasak yokmuş gibi...  Karaköy’de deniz keyfi
Karaköy,DENİZ

Korona virüsle mücadele kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde gençlerin bu tedbiri delerek denize girmeleri pes dedirtti. 

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Karaköy'de yasakları hiçe sayarak kimseye aldırış etmeyen bir grup genç denizde eğlenmeye devam etti. Yaklaşık bir saat boyunca denize giren gençlerin kapanma yokmuşçasına rahat davrandıkları gözlendi. Kimseye aldırış etmeyen grubun doyasıya eğlendiği görüldü.

DENETİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Korona virüs denetimleri hız kesmeden devam ederken İstanbul Ataşehir'de pazar yerleri ve marketlerin ardından polis ekipleri sebze ve meyve hallerinide kontrole gitti.  Ataşehir'de yapılan denetimde kurallara uymayanlara ceza yağdı.

Saat 22.00'de başlayan denetimlerinde, hal içinde ve dışında meyve sebze kasalarına temas eden çalışanların bazılarının maskesiz olduğu görüldü. Denetim sonunda 23 kişiye 900'er liradan toplam 20 bin 700 lira cezai işlem uygularken, hal önünde bulunan trafik ekipleri 2 araca 494 lira para cezası kesildi Denetim ekiplerini gören esnaf, birbirine "maske" uyarısı yaptı. Ayrıca 18 yaşından küçük çalışanlar için de kontroller yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...