Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2021 12:32

Yaşı küçük ama yüreği büyük

Ordu’nun İkizce ilçesinde hastalanan köpeğini sırtında taşıyarak veterinere götüren 9 yaşındaki Cemre Türköz’a Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürpriz yapıldı.

Yaşı küçük ama yüreği büyük
Ordu,İkizce,Cemre Türköz

Köye başka bir vaka için gelen veterinere, hasta olan köpeğini sırtına alıp 2.5 km yolu yürüyerek götüren Cemre, Türkiye’nin gündemine oturdu. Cemre’nin göstermiş olduğu vefalı tavrına kayıtsız kalmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in verdiği talimat üzerine minik kız için harekete geçildi. Cemre’nin evine giden ekipler, kendisi küçük yüreği büyük olan minik kızın köpeği için kulübe ve mama desteği verirken, veterinerler tarafından da köpeğin sağlık kontrolleri yapıldı. Okul dönüşünde kendisine yapılan sürprizi gören Cemre, yaşadığı şaşkınlıkla beraber mutluluğunu gizlemeyerek destekleri için Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.

Yaşı küçük ama yüreği büyük

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...