Tgrt Haber
07 Kasım 2021 11:34

Yaşlı adamdan iç ısıtan davranış: Kendisine çarpan motosikletliye sarıldı

Bursa'daki bir dönerci dükkanında kurye olarak çalışan Fırat İlker, sipariş götürdüğü esnada yolda yaya olarak ilerleyen yaşlı bir adama çarptı. İkisinin de yere düşmesinin ardından birbirlerine sarılarak kalkan kazazedeler, "Bu tür durumlarda kavga edip, tatsızlık çıkarmaya gerek yok." dedi.

Yaşlı adamdan iç ısıtan davranış: Kendisine çarpan motosikletliye sarıldı
motosiklet,,kurye,,yaşlı adam,,bursa,

Bursa’da bir dönerci dükkanında motokurye olarak çalışan genç, sipariş götürdüğü esnada yaşlı adama motosikletiyle çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikisi de yere düşerken kazazedeler, ayağa kalktıktan sonra birbirlerine sarıldı.

Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, bir dönerci dükkanında motosikletle kuryelik yapan Fırat İlker, siparişe giderken aniden yola atlayan yaşlı adam ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam ve motosikletli Fırat İlker devrildi. Kazanın şokunu çok kısa sürede atlatan ikili, yerden kalkarak birbirine sarıldı. Bu görüntüler kameralara yansırken, yaşanan samimiyet izleyenlerin içini ısıttı.

Yaşlı adamdan iç ısıtan davranış: Kendisine çarpan motosikletliye sarıldı
Kazanın ardından birbirlerine sarılan ikilinin görüntüleri herkesin içini ısıttı.

"ARACA ÇARPMAMAK İÇİN DÖNÜNCE..."

Hem motosiklet sürücüsü hem de yaşlı adamın yara almaması sevindirirken, yaşanan olayın ardından konuşan İlker, o anları şöyle anlattı:

"Siparişe gittiğim esnada, yola yaşlı bir amca fırladı. Bu sırada karşıdan gelen bir otomobil amcaya çarpmamak için sola kırdı. Ben de araca çarpmamak için diğer tarafa döndüm ancak amca ile çarpıştık. İkimiz de yere düştük."

"KİMSE KAZA YAPMAK İSTEMEZ"

"Sonra yerden kalkar kalkmaz birbirimize sarıldık. Bu tür durumlarda kavga edip, tatsızlık çıkarmaya gerek yok. Neyse ki kimse yara almadı. Amca yerden kalkınca gülerek bana sarıldı. İnsanların bu tür olaylarda sakin olması gerek. Kimse kaza yapmak, kazaya uğramak istemez"

Yaşlı adamdan iç ısıtan davranış: Kendisine çarpan motosikletliye sarıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...