Tgrt Haber
17 Temmuz 2021 18:33

Yaşlı çift yıldırım nikahı ile evlendi

Kütahya'da 83 yaşındaki Osman Karalı ile 65 yaşındaki Sevgi Sayar, yıldırım nikahı kıyarak dünyaevine girdi.

Yaşlı çift yıldırım nikahı ile evlendi
evlilik,,nikah,

Kütahya'da şaşırtan bir evlilik gerçekleşti. Emet ilçesindeki kaplıcalarda apart işleten 83 yaşındaki Osman Karalı, 65 yaşındaki Sevgi Kayar ile evlenmek için belediyeye başvurdu. Yapılan araştırma sonucu evlenmelerinde mani görülmeyen çiftin nikahı kıyıldı.

"GENÇLER EVLİLİKTEN KORKMASIN"

Kadının da erkeğin de yalnız yaşamasının zor olduğunu söyelyen Sevgi Sayar, "Çoluk çocuğun yanlarında kalmakta zor. Herkesin kurulu düzeni var. Yalnızlık zor bir şey. Gittiğin yere yalnız gidemiyorsun. Evde yalnız kalınca korkardım. Yaşlı annem gelince hiç korkmazdım" dedi.

Yaşlı çift yıldırım nikahı ile evlendi

Gençlere de evliliği tavsiye eden Sayar, "Herkesin evlenmesi gerekiyor. Hayatı tek başına taşımak zor. Peygamberimiz de evlenmeyi tavsiye ederek 3 şeyde acele edin demiştir. Evlenmekte, cenazede ve misafir ağırlamakta. Gençler evlilikten korkmasınlar. Allah herkesin rızkını verir" şeklinde konuştu.

Emet Belediyesi Nikah Memuru Hasan Cangür, evlilik cüzdanını 65 yaşındaki geline teslim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...