Tgrt Haber
08 Şubat 2020 12:56

Yaşlı çifti ölüm bile ayıramadı

İzmir’in Tire ilçesi Işıklar Mahallesi'nde yaşlı çift evlerinde çıkan yangında öldü. Haberi alan köy sakinleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Yaşlı çifti ölüm bile ayıramadı
yangın,,Tire

İzmir’in Tire ilçesi Işıklar Mahallesi'nde meydana gelen ev yangınında yaşlı çift hayatını kaybetti.

Alevlerin arasında kaldılar

Sabah saat 08.00 sıralarında İbrahim Önal ve Ayşe Önal çiftinin yaşadığı müstakil evde çıkan yangın bir anda büyüdü. Olay yerine itfaiye, ve 112 ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında alevlerin arasından kaçamayan yaşlı çift, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaşlı çifti ölüm bile ayıramadı

Köy sakinleri inanamadı

Olaya inanamayan köy sakinleri "İbrahim amca ve Ayşe teyze çok iyi insanlardı buna inanmak istemiyorum ölüme bile beraber gittiler" diyerek gözyaşı döktü.

Yaşlı çifti ölüm bile ayıramadı

Yakınları sinir krizi geçirdi

Feci olayı öğrenen, İbrahim ve Ayşe Önal çiftinin yakınları eve gelerek sinir krizi geçirdi. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...