Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2020 17:31

Yaşlı çifti şaşkına çeviren görüntü

Denizli’de yaşlı bir çiftin evine gece yarısı nereden geldiği belli olmayan mermi pencere camını delip duvara isabet etti.

Yaşlı çifti şaşkına çeviren görüntü
Denizli,,mermi,

Merkezefendi ilçesi Merkezefendi Mahallesi’nde, tek katlı evde oturan yaşlı çift Kadriye ve Nuri D., sabah erken saatlerde pencereden dışarıya baktıkları esnada oluşan deliği fark etti. Evin içerisine bakan çift kısa süre sonra duvara isabet etmiş mermiyi gördü. Ne olduğunu anlamayan çift olayı ilk önce oğulları Hüseyin D.’ye telefonla anlattı. Hüseyin D. ise polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Evin çevresinde araştırma yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri evin 5 metre ilerisinde yerde boş kovan buldu. Yaşlı çiftin kimseyle husumeti olmaması ve çevredeki vatandaşları herhangi bir ses duymaması ise şaşkınlığa sebep oldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Olay yerinden fotoğraflar:

Yaşlı çifti şaşkına çeviren görüntüYaşlı çifti şaşkına çeviren görüntüYaşlı çifti şaşkına çeviren görüntü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...