Tgrt Haber
24 Kasım 2021 17:03

Yaşlı kadının kahvesine uyuşturucu koyup zorla ilişkiye girmişlerdi! 'Kendime yaptım, yanlışlıkla içti'

Kocaeli'de 64 yaşındaki Hatice Çetinbaş'ın kahvesine uyuşturucu koyup kadınla zorla ilişkiye girerek ölümüne sebep olan 2 kişinin yargılanmasına başlandı. Sanıklardan Resul K., hap koyduğu kahveyi kendisine yaptığını ancak yaşlı kadının yanlışlıkla o kahveyi içtiğini söyleyerek suçlamaları reddetti.

Yaşlı kadının kahvesine uyuşturucu koyup zorla ilişkiye girmişlerdi! 'Kendime yaptım, yanlışlıkla içti'
kocaeli,yaşlı kadın,uyuşturucu,cinsel saldırı,darp

Kocaeli'de yalnız yaşayan 64 yaşındaki Hatice Çetinbaş'ın kahvesine uyuşturucu hap atan 2 kişi hakim karşısına çıktı. Kadına uyuşturucu verdikten sonra cinsel saldırıda bulunup ölümüne sebep olan zanlılardan Resul K., kahveyi kendisine yaptığını ve yaşlı kadının yanlışlıkla içtiğini söyleyerek kendisini savundu.

Yaşlı kadının kahvesine uyuşturucu koyup zorla ilişkiye girmişlerdi! 'Kendime yaptım, yanlışlıkla içti'

ÖLÜM SEBEBİ DARP VE CİNSEL SALDIRI

24 Ocak tarihinde Kocaeli’nin Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi Efe Sadık Caddesi’nde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, yalnız yaşayan 64 yaşındaki Hatice Çetinbaş, oğlu tarafından evinde ölü olarak bulundu. Oğlunun ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Çetinbaş’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Çetinbaş’ın yapılan otopsisinde darp ve cinsel saldırıda bulunarak öldürüldüğü belirlendi.

KAHVESİNE UYUŞTURUCU ATTIKLARINI İTİRAF ETTİLER

Polis ekipleri tarafından başlatılan incelemede Çetinbaş’ın olay günü evine Zafer K. ve Resul K. isimli kişilerin girdikleri belirlendi. Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Zafer K. ve Resul K. yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüpheli ifadelerinde Hatice Çetinbaş’ın kahvesine extacy hap koyarak cinsel ilişkiye girdiklerini ve telefonunu alarak olay yerinden kaçtıklarını itiraf etti. İfadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yaşlı kadının kahvesine uyuşturucu koyup zorla ilişkiye girmişlerdi! 'Kendime yaptım, yanlışlıkla içti'

"HAP KOYDUĞUM KAHVEYİ BEN İÇECEKTİM"

Olayla ilgili dava Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam etti. Duruşma salonunda sanık avukatları bulunurken tutuklu sanıklar duruşmaya SEGBIS ile katıldı. Daha önce hazırlanan iddianamede Hatice Çetinbaş’ın, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemeler neticesinde extacy hap nedeni ile zehirlenerek öldüğü belirlenmişti. İfadesi alınan sanık Resul K., “Aleyhime olan suçlamaları kabul etmiyorum. Hap koyduğum kahveyi ben içecektim ama yanlışlıkla Hatice içti. Zafer benim kahveye hap koyduğumu bilmiyordu” dedi.

Cumhuriyet savcısı olayla ilgili verdiği mütalaada; sanık Resul K.’nin “uyuşturucu madde ticareti, olası kastla ölüme sebebiyet verme, birden fazla kişi ile zincirleme şekilde cinsel saldırı, yağma ve konut dokunulmazlığın ihlali” suçlarından cezalandırılmasını istedi. Ayrıca diğer sanık Zafer K.’nin de “cinsel saldırı ve konut dokunulmazlığı ihlali” suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...