Tgrt Haber
04 Nisan 2022 12:02 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 13:58

Yastıkla boğmaya kalktığı bebeğini babasından kaçırdı

Diyarbakır'da 8 aylık bebeğini yastıkla boğarak öldürme girişiminde bulunan E.K., eski eşinin oturduğu siteye gelerek babaya verilen bebeğini kaçırdı. Yaya olarak kaçan E.K., daha sonra olay yerine gelerek aracını alarak siteden ayrıldı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Annenin bebeğini kaçırdığı anlar cep telefonu kameraları ile görüntülendi.
Annenin bebeğini kaçırdığı anlar cep telefonu kameraları ile görüntülendi.

Diyarbakır'da E.K. isimli kadın boğarak öldürme girişiminde bulunduğu için babasına verilen bebeğini kaçırdı.

BEBEK BABASINA VERİLDİ

Diyarbakır'da 8 aylık bebeğinin yüzüne yastık bastırıp, boğmaya çalışan ve o anları cep telefonuyla görüntüleyerek eski eşine yollayan E.K., görüntülerin ortaya çıkması üzerine yakalanmış, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştı. Eylül bebek, olay sonrası savcılık tarafından babaya verilirken, Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı ise olayla ilgili inceleme başlatmıştı.

İKİNCİ KEZ SERBEST KALDI

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmetli memur olan ve yıllık izinde olan E.K., geçtiğimiz pazartesi günü gözaltına alındı. Salı günü adliyeye çıkartılan E.K., serbest bırakıldıktan sonra eski eşi Mehmet Kaya'ya tehdit mesajı atması ve şikayet edilmesi üzerine tekrar gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca ikinci kez serbest bırakıldı.

ARACINI ALMAYA DÖNDÜ

Baba Mehmet Kaya'nın yeğeni, Eylül bebeği hava alması için dün akşam saatlerinde sitenin parkına indirdiği esnada, olay yerine gelen anne E.K. kucağından bebeği alarak yaya olarak kaçtı. Olay yerine tekrar gelen anne, kaçtığı esnada bıraktığı aracı alarak siteden uzaklaştı. O anlar cep telefonu kameraları ile görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...