Tgrt Haber
10 Kasım 2021 00:52

Yaya geçidinde otobüsün altında kalan 12 yaşındaki Eren hayatını kaybetti

Antalya'da okuldan çıkıp eve gitmekte olan 12 yaşındaki Eren Arıcan, yaya geçidinden geçmek isterken halk otobüsünün altında kaldı. Olay yerinde can veren genç öğrenciden geriye okul çantası ile resim defteri kaldı. Öte yandan kaza anı da güvenlik kameralarına yansıdı.

Yaya geçidinde otobüsün altında kalan 12 yaşındaki Eren hayatını kaybetti
antalya,,otobüs,,kaza,

Antalya’da meydana gelen korkunç kazada gencecik bir beden hayattan koptu. Yaya geçidinde yavaşlamayan halk otobüsü, 12 yaşındaki bir öğrencinin ölümüne yol açtı.

Konyaaltı ilçesine bağlı Siteler Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde 17.00 sıralarında meydana gelen kazaya göre; Ayten Çağıran Ortaokulu öğrencisi Eren Arıcan, iddiaya göre okul çıkışı kavşaktaki yaya geçidinden geçmek istedi. Bu sırada küçük çocuk, Yusuf T. yönetimindeki 07 AU 0405 plakalı halk otobüsünün altında kaldı. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu Eren Arıcan, otobüsün altında çıkartılırken, sağlık ekipleri küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirledi. Yolu trafiğe kapatan polis, sürücü Yusuf T.’yi polis merkezine götürdü.

GERİYE ÇANTASI VE RESİM DEFTERİ KALDI

Kazayı merak edip olay yerine çok sayıda vatandaş geldi. Polis, cenazenin etrafını güvenlik şeridi ve ekip otolarıyla kapatırken, Eren Arıcan’dan geriye okul çantası ve resim defteri kaldı. Küçük çocuğun cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Yaya geçidinde otobüsün altında kalan 12 yaşındaki Eren hayatını kaybetti

Kaza anı güvenlik kamerasında

Öte yandan, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otobüsün kavşağa geldiği sırada dönüş yaptığı sırada kazaya karışması, ardından çevredekilerin yardıma koşması yer alıyor. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...