Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2018 18:24

Yengesine taciz etmişti, o zanlı hakkında karar verildi

Adana'da yengesine saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık hakkında 31 yıl hapis cezası istendi.

Yengesine taciz etmişti, o zanlı hakkında karar verildi
adana,taciz

Adana 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, sanık  Sezer B. tutuklu bulunduğu Osmaniye 1 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi'nden, müşteki  D.B. de Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesi salonundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi  (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Sanık, savunmasında, hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek, kendisine  iftira atıldığını iddia etti.
 
D.B. ise kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu belirttiği sanıktan  şikayetçi olduğunu söyledi.
 
Davada araştırılacak başka husus kalmaması üzerine esas hakkındaki  görüşünü açıklayan savcı, sanığın işlediği suç nedeniyle kanundaki en üst hadden  cezalandırılması gerektiğini belirtti.
 
Sanığın 31 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını isteyen savcı,  verilecek cezada da indirim uygulanmamasını talep etti.
 
Esas hakkındaki görüşe karşı söz hakkı verilen sanık ise tahliyesini  istedi.
 
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, karar  için duruşmayı erteledi.  
 
Olay
 
Adana'da üç çocuk annesi D.B, nisan ayında cezaevinde bulunan  kocasının erkek kardeşi Sezer B'nin, zorla evine girerek kendisine cinsel  saldırıda bulunduğu iddiasıyla polise başvurmuş, bunun üzerine harekete geçen  polis ekipleri, şüpheliyi evinde yakalamıştı. 
 
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sezer B, nöbetçi sulh ceza  hakimliğince "nitelikli cinsel saldırı" iddiasıyla tutuklanmıştı. 
 
Olayın ardından D.B, ailesi tarafından, çocukları Adana'da kocasının  yakınlarına bırakılarak Hatay'a getirilmişti.
 
Dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,  kendisinin de katılımıyla  Hatay Valiliğinde gerçekleşen buluşmada mağdur D.B'yi  bir süredir görmediği 3 çocuğuna kavuşturmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...