Tgrt Haber
30 Aralık 2021 08:55

Yeni evlenen çiftlere 10’ar bin lira hediye

Amasya Müftülüğünün hayata geçirdiği 'Yuvalar Kuruyoruz' projesi kapsamında yeni evlenen çiftlere hediye çekleri verildi. Yeni evlenen 17 çifte, Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi ve Diyanet Vakfı Danimarka Şubesi iş birliği ile 10'ar bin TL hediye edildi.

Yeni evlenen çiftlere 10’ar bin lira hediye
Amasya,hediye çeki,evlilik,destek

Amasya Müftülüğü görevlileri tarafından son 7 ay içerisinde nikahları kıyılan 17 çifte ‘Evliliğe ilk adım’ semineri verildi. İhtiyaç sahibi olan genç çiftlere seminerin sonunda sürpriz yapıldı.

Katılım belgelerini alan çiftlere Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi ve Diyanet Vakfı Danimarka Şubesi iş birliğiyle sağlanan 10’ar bin liralık çekler hediye edildi.

EVLİLİK HEDİYESİ

Amasya Müftüsü Durmuş Ayvaz, yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ile emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerlerle ilgili bilgi vermek amacıyla seminerler düzenlediklerini belirtti.

Yeni evlenen çiftlere 10’ar bin lira hediye

Ayvaz, “Bu bağlamda 17 çiftimize evlilik hediyesi olarak bir miktar nakdi yardım yapılmıştır. Tüm çiftlerimizin hayırlı ve uzun ömürlü evlilikler sürdürmelerini dilerim” dedi.

YENİ YIL HEDİYESİ OLDU

2 ay önce evlenip kurduğu ailesinin geçimini inşaatta çalışarak sağlayan 20 yaşındaki Murat Aydın, “Kış mevsiminde zor bir dönemde bize en güzel hediye oldu. Yeni yıl hediyesi oldu” diye konuştu.

Yeni evlenen çiftlere 10’ar bin lira hediye

Aydın’ın eşi Döndü Aydın da, “Bu parayla birikim yapmak isterdim. Ancak çeşitli borçlarımız var. Onlar için kullanacağız” şeklinde konuştu.

İHİTİYACIMIZ VARDI

Amasya Müftülüğüne teşekkür eden genç çiftlerden ev hanımı Melek Kalbucu ise, “İhtiyacımız vardı. Bu yardım bize hızır gibi yetişti” ifadelerini kullandı.

Yeni evlenen çiftlere 10’ar bin lira hediye

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...