Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Aralık 2021 10:38

Yeşilçam filmlerini aratmayan dolandırıcılık: İçkisine ilaç atıp gasp etti

Taksim'de Alman bir turist, yeni tanıştığı yabancı uyruklu kişiyle içki içince olanlar oldu. İçki bardağına ilaç attığı adamın telefonunu ve parasını gasp eden şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Yeşilçam filmlerini aratmayan dolandırıcılık: İçkisine ilaç atıp gasp etti
taksim,,dolandırıcı,,gasp,,yeşilçam,,ilaç,,içki,

Taksim'de Alman bir turist, sokakta tanıştığı yabancı uyruklu kişiyle bir mekanda oturup alkol aldı. İçkisine ilaç atılan adam kısa sürede kendinden geçerken turistin cep telefonu ve parasını gasp eden şüpheli, kısa sürede yakalandı.

FOTOĞRAF ÇEKME BAHANESİYLE İÇKİSİNE İLAÇ ATTI

Beyoğlu Taksim’de meydana gelen olayda Alman vatandaşı Harald Rolf B., sokakta tanıştığı Tunus uyruklu 39 yaşındaki Mokhles K. ile birlikte bir mekana giderek alkol almaya başladı. Mekanda sohbet ettikleri sırada Tunus uyruklu Mokhles K. bir anda cep telefonuyla özçekim yapmak istedi. Fotoğraf çekme bahanesiyle Alman turistin elinden alkolü alan Mokhles K., bardakları yan yana getirerek fotoğraf çekti.

GASPÇININ TAKTİĞİ NURİ ALÇO'YU HATIRLATTI

Bu sırada Alman turistin dikkatini dağıtmak için sürekli konuşan Mokhles K., bir anda bardakları karıştırarak Alman turiste el çabukluğuyla ilaç attığı bardağı geri verdi. İlaçlı alkolü içen Alman turist, bir süre sonra kendinden geçti. Gaspçının bu taktiği ise Yeşilçam filmlerindeki Nuri Alço’nun gazoza ilaç atma sahnesini akıllara getirdi.

Yeşilçam filmlerini aratmayan dolandırıcılık: İçkisine ilaç atıp gasp ettiAlman turistin kendinden geçtiği anlar kameraya yansıdı.

BÜTÜN KAMERALAR İNCELENDİ

Mekanda bulunanlar Alman turistin sarhoş olduğunu düşünerek olaya müdahale etmedi. Bu sırada Mokhles K. ayağa kalkarak Alman turistin cebinden telefonunu ve parasını alıp dikkat çekmemek için yerine oturdu. Olaydan bir süre sonra kendine gelen Harald Rolf B., soyulduğunu anlayınca mekan çalışanlarından yardım istedi. Çalışanların durumu bildirmesi üzerine mekana gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasını inceleyerek gaspçının gidiş yönüne doğru bütün kameraları inceledi. Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde Tunus uyruklu Mokhles K. yakalanarak gözaltına alındı.

Beyoğlu’nda Tunus uyruklu turistin Alman turisti alkolüne ilaç atarak soyduğu anlar kameraya da yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...