Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ocak 2022 11:44

Polis taksiciye, taksici genç kıza, genç kız da polise zor anlar yaşattı

Antalya'da yılbaşı gecesinde artan trafik denetimlerinde taksi sürücüsünün araçta sigara içtiğini gören polisler, taksiciye ceza yazdı. "Haklı olarak yiyorum ve saygı duyuyorum" diyen taksici, kadın müşterilerin araca sigarayla girmek istediğini görünce onları azarladı. Ancak genç kızlar, verdikleri cevaplar ve üşengeç tavırlarıyla pes dedirtti.

Polis taksiciye, taksici genç kıza, genç kız da polise zor anlar yaşattı
taksi,,polis,,denetik,,ceza,,trafik,

Antalya'da trafik polislerinin yılbaşı denetimi sırasında sigara içerken görülen taksiciye ceza kesildi. Cezanın ardından sigarayla araca binmek isteyen genç kız taksici tarafından azarlanırken sigarayı yol fırlattı. Bu kez polisin genç kıza izmariti yerden almasını söylemesiyle polisle tartışmaya giren kız, üşengeç tavırlarıyla da pes dedirtti.

DİKKAT ÇEKEN POLEMİKLER

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı ekipler, dün akşam ve gece saatlerinde kentin farklı noktalarında yeni yıl denetimleri gerçekleştirdi. Ekipler, ehliyeti olmayan, evrak eksiklikleri bulunan ya da trafik kurallarına uymayan sürücüleri kontrol noktalarında durdurup cezai işlem uyguladı. Sürücülerin tek tek alkollerinin ölçüldüğü denetlemenin Konyaaltı İlçesi Boğaçay Caddesi üzerindeki ayağında ise durdurulan ticari taksideki şoförünün müşterilerine sigara tepkisi ile yine müşterilerin, polisle olan ‘sigara’ polemiği dikkat çekti.

Polis taksiciye, taksici genç kıza, genç kız da polise zor anlar yaşattı
Genç kız, taksiden inmeden izmariti almaya çalıştı.

"HAKLI OLARAK YİYORUM VE SAYGI DUYUYORUM"

Araç içerisinde sigara içerken durdurulup ceza yiyen ticari taksi şoförü, ekiplerden ceza makbuzu aldıktan sonra aracının yanına geldi. Gazetecilere konuşan taksi şoförü Taner Yurtdaş, “Haklı olarak yiyorum ve saygı duyuyorum. On numara. Olması gereken bu” dedi.

TAKSİ ŞOFÖRÜNDEN MÜŞTERİSİNE SİGARA AZARI

Bu sırada araçta müşteri olarak bulunan iki genç kızdan birisi dışarıya çıkıp sigara içmeye başladı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından araca dönen taksi şoförü Yurtdaş, sigarayla araca binmek isteyen genç kıza ‘sigara yasak, söndür öyle bin’ diyerek tepki gösterdi. Şoföre “Zaten ceza yemedin mi” diyen genç kız, ardından sigara izmaritini yola atıp ayağıyla söndürdü ve taksiye bindi.

Polis taksiciye, taksici genç kıza, genç kız da polise zor anlar yaşattı

"AĞZIMA MI ATACAĞIM?"

Polis ekiplerinin sigara izmaritini yoldan alması konusunda uyarıda bulunduğu genç, “O sigarayı nereye atacağım, çok merak ediyorum. Ağzıma mı atacağım” dedi. Taksiden inip sigarayı almaya üşenen genç kızlar, oturdukları yerden izmariti almaya çalıştı. Gençler başarı olmayınca polisin müsaade etmesiyle bölgeden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...