Tgrt Haber
06 May 2021 09:33

Yıldırım düşen 6 ev küle döndü

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir köye yıldırım düştü. Düşen yıldırımın ardından yangın çıktı. Çıkan yangında 6 ev küle dönerken 3 kişi yaralandı. Yıldırım düşen köy geçtiğimiz günlerde 17 Nisan'da 27 pozitif vakanın ardından karantinaya alınmıştı.

Yıldırım düşen 6 ev küle döndü
yangın,kastamonu,yıldırım

Kastamonu'nun Cide ilçesinde Kovanören Köyü Karaman Mahallesin'e yıldırım düşmesi sonucu 6 evde yangın çıktı. Yangında evler küle dönerken aralarında 1 çocuk olan 3 kişi de yaralandı.

6 EV YANDI
Yıldırım süşmesi sonucu başlayan yangınk kısa sürede büyüdü. Rüzgarın da etkisiyle alevler çevredeki evlere sıçradı.  Uzun uğraşlar sonucu itfaiye yangını kontrol altına alırken 3 ev kullanılamaz hale gelirken 3 ev ise kısmen zarar gördü.

Yıldırım düşen 6 ev küle döndü

YARALAR SARILACAK
Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Vali Avni Çakır, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.

CAN KAYBI YOK
Yangını kontol altına aldıklarını ve soğutma çalışmalarına devam ettiklerini belirten itfaiye eri yangında herhangi bir can kaybının olmadığını söyledi.

Yıldırım düşen 6 ev küle döndü

3 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ
Evleri kullanılamaz hale getiren yangında dumandan etkilenen 1'i çocuk 3 kişi ambulansta ayakta tedavi edildi.

KÖY KARANTİNAYA ALINMIŞTI
27 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkınca Kvanören Köyü, 17 Nisan'da karantia altına alınmıştı.

Yıldırım düşen 6 ev küle döndü
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...