Tgrt Haber
11 Ekim 2021 09:36

Yıllardır aldatılan adam gerçeği eşinin günlüğünden öğrendi

Ankara'da 2014 yılında evlenen Ahmet S., eşinin WhatsApp'ta başka bir erkekle yazışmalarını görünce ayrılmaya karar verdi. Kadın eşyalarını toplayıp gittikten sonra dolapta kalan eşine ait günlüğü fark eden adam, eşiyle yazıştığı kişi arasında üniversite yıllarından beri duygusal ilişki olduğunu ve yıllardır aldatıldığını öğrenerek boşanma davası açtı.

Yıllardır aldatılan adam gerçeği eşinin günlüğünden öğrendi
günlük,ankara,ihanet

Eşiyle ayrılmaya karar vermesinin ardından tuttuğu günlüğü okuyunca kadının yıllardır başkasıyla ilişkisi olduğunu fark eden adam, açtığı boşanma davasını kazandı. Günlük sayfalarını ve eşinin WhatsApp yazışmalarını dava dosyasına koyan adamın evliliklerinden önce eşinin başkasıyla ilişkisi olduğunu ve evlendikten sonra bu ilişkinin devam ettiğini ispatlamasıyla mahkeme, adamı haklı buldu.

Ahmet S. ile Banu S. çifti, 2014'te hayatlarını birleştirdi. Ancak 7 yıllık evliliklerinin ardından eşinin WhatsApp üzerinden Mehmet isimli bir erkekle yazışmalarını gören Ahmet, sadakatinden şüpheye düştüğü eşinden ayrılmak istedi. Bu isteği üzerine eşyalarını toplayark evden ayrılan kadın, günlüğünü unutunca kocası, yıllardır aldatılıyor olduğunu öğrendi. 

UNUTTUĞU GÜNLÜK İHANETİ ELE VERDİ

Sabah'ın haberine göre, gardıropta kalan günlüğü okuyan Ahmet, eşinin evlenmeden önce, 2011 yılında yazdığı  "Mehmet bugün beni yıktı geçti. Bana belki de ilk defa bu kadar acımasız oldu. Ona bir şey diyemem... Çok kızgın, haklı, ben onu aldattım. Ona hep kendimi savundum. Benim hakkımda çok şey duydu, öğrendi" ifadelerini gördü.

ÜNİVERSİTEDEN BERİ İLİŞKİLERİ VARMIŞ

2012 yılında eşinin yine Mehmet ile ilgili yazdığı duygusal notlar olduğunu gören adam, eşi Banu'nun üniversite yıllarından beri Mehmet'le ilişkisi olduğunu fark ederek Banu ile Mehmet'in yazışmaları ile günlük kayıtlarından oluşan 24 sayfayı avukatına verip boşanma davası açtı. 

KCOASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Banu S. ise günlüğünü mahkemeye vererek özel hayatının gizliliğini ihlal ettiği iddiasıyla kocasından şikâyetçi oldu. Ancak mahkeme, sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiğini belirttiği kadını ağır kusurlu bularak eşlerin boşanmasına karar verdi. Banu S. eşinin özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini, günlüğün ilgili sayfalarını, üçüncü kişi ya da kişilerle paylaştığını iddia ederek cezalandırılmasını isterken Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada, koca suçsuz bulundu.

YARGITAY'DAN BERAAT KARARI

Kadın ise dava dosyasını Yargıtay'a taşıdı. Yargıtay da aile içi geçimsizliğin kaynağının, kadının güven sarsıcı ve olumsuz davranışları olduğunu ispatlama amacını taşıdığı belirtilerek Ahmet S.'nin beraatını karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...