Tgrt Haber
12 Şubat 2020 20:25

Yıllardır güvenlik nedeni ile kapalı olan yol trafiğe açıldı

Geçtiğimiz yıllarda güvenlik dolayısıyla tek taraflı olarak trafiğe kapatılan Hani Baba Caddesi üzerindeki yol yeniden trafiğe açıldı.

Yıllardır güvenlik nedeni ile kapalı olan yol trafiğe açıldı
Ağrı Valisi Süleyman Elban,,Ağrı,Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan,,Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen,,Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kudret Özçelik,,Trafik Komisyonu,,Hani Baba Caddesi

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kudret Özçelik ile Trafik Komisyonu tarafından alınan karar ile cadde yeniden araç trafiğine açıldı.

Yıllardır güvenlik nedeni ile kapalı olan yol trafiğe açıldı

Caddeyi kullanan vatandaşların talepleri üzerine durum gözönüne alınarak yol yeniden hizmete açıldı.

"Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun"

Ağrı'nın huzur kenti olduğunu vurgulayan Başkan Sayan, "Sayın Valimiz, İl Emniyet Müdürümüz ile birlikte vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulunduruyoruz. Bu doğrultuda Hani Baba Caddemiz üzerinde trafiğe kapalı olan yolumuzu uzun yıllar sonra trafiğe açarak güvenlik nedeniyle kapatılan bölgelerin artık gönül rahatlığıyla halkın hizmetine sunulabileceğini gördük. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...