Tgrt Haber
10 Eylül 2021 13:07

Yol kavgası baltalı cinayetle bitti

İstanbul’da yol verme kavgası ölümle bitti. Kavgada boynuna baltayla darbe alan Ömer Ulupınar hayatını kaybederken yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yol kavgası baltalı cinayetle bitti
istanbul,cinayet,ölüm

İstanbul’da yol yüzünden çıkan kavgada boynuna baltayla vurulan Ömer Ulupınar hayatını kaybetti. Yaşananlar olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

BALTAYLA BOYNUNA VURDU

Feci olay Esenyurt Ardıçlı Mahallesi Ispartakule Caddesi üzerinde 8 Eylül Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında yaşandı. Çekici sürücüsü Ömer Ulupınar bir kamyon sürücüsü ile yol verme yüzünden tartıştı. Şahısların birbirine küfür etmesi üzerine tartış büyüyüp kavgaya dönüştü. Şahıslar ve yanlarındaki arkadaşları birbirine girdi. Kamyon sürücüsü aracından balta alıp Ulupınar ve arkadaşlarını kovaladı. Elindeki baltayı savuran kamyon sürücüsü Ulupınar’ı boynundan yaraladı. Ulupınar aldığı darbeyle yere yığıldı. Kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Ulupınar, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Kavga ve kovalama anları olay yerindeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri baltalı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

BALTAYLA VURDU YIĞILDI KALDI

Olaya şahit olan bir esnaf, iki grup arasında yol verme kavgasını başladığını belirterek o anları şöyle anlattı: Birbirlerine girdiler, biz esnaf olarak araya girdik. Yine ayırdık. Tekrar küfürleştiler. Gruptan biri arabadan balta gibi bir şey aldı. Onunla gelerek koşarak ensesine vurdu. Yığıldı kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...