Tgrt Haber
05 Eylül 2021 09:21

Yolcu minibüsü AK Partili yöneticinin aracı ile çarpıştı: 2'si çocuk 8 yaralı

Karabük'te seyir halindeki bir yolcu minibüsü ile AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz idaresindeki otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 8 kişi yaralandı.

Yolcu minibüsü AK Partili yöneticinin aracı ile çarpıştı: 2'si çocuk 8 yaralı
ak parti,yönetici,trafik kazası,minibüs,karabük

Karabük'te bir yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı. Otomobilin AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz'e ait oldu*ğu öğrenilen kazada 2'si çocuk 8 kişi yaralanırken polis ekipleri inceleme başlattı.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi 1 Nolu Cadde'de meydana gelen trafik kazasında, Umut Arslan 78 M 0047 plakalı yolcu minibüsü ile AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz idaresindeki 78 AAK 546 plakalı BMW marka otomobil çarpıştı.

Kazada minibüste bulunan 7 yaşındaki Umut Kirenli, 39 yaşındaki Serdar Kirenli, 44 yaşındaki Ömür Aksoy, 6 yaşındaki Emrecan Aksoy ve 44 yaşındaki Emine Aksoy yaralandı. Otomobilde bulunan Milletvekili Danışmanı Gürkan Özcan, 69 yaşındaki Fuat Aslankaya ve gazeteci Mehmet Aşar'ın da yaralandığı kazayı gören vatandaşların iharı üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Özel Medikar ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...