Tgrt Haber
05 Eylül 2021 10:42

Yolcu otobüsünde tekme ve yumruklar havada uçuştu

Sakarya'da otobüste gençler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anları cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Yolcu otobüsünde tekme ve yumruklar havada uçuştu
Sakarya,,otobüs,,kavga,,kamera,

Adapazarı ve Hendek ilçeleri arasında yolcu taşımacılığı yapan otobüste gençler tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Kavgayı çıkartan gençler otobüsten indirildi.

VATANDAŞLAR GÜÇLÜKLE AYIRDI

Adapazarı ilçesi Orhan Gazi Caddesi'nde, Adapazarı-Hendek ilçeleri arasında yolcu taşımacılığı yapan otobüste gençler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda tekme ve yumruklar havada uçuştu. Otobüsteki diğer yolcular araya girerek kavgayı güçlükle ayırdı. Vatandaşların ayırdığı olay sonrasında durdurulan otobüsten kavgaya karışan taraflardan biri indirildi.

KAMERA SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Gençlerin otobüs içerisinde birbirine girdiği anlar ise başka bir yolcu tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Bir süre tartışan gençlerin tekme ve yumruklarla birbirine saldırdığı anlar görüntülere yansıdı. Devamında ise diğer yolcuların kavgayı güçlükle ayırdığı anlar ve kavgaya karışan taraflardan birinin otobüsten indirilme anları yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...