Tgrt Haber
24 Ocak 2022 18:37

Yolda kalan vatandaşlardan tepki: Hiçbir şekilde ilerleyemiyoruz

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini giderek arttırdı. Yoğun kar yağışı bölgede birçok kazanın meydana gelmesine neden oldu. Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında 30 tır ve otomobil birbirine girdi. Kaza nedeniyle yolda kalan sürücüler yetkililere tepki gösterdi.

Yolda kalan vatandaşlardan tepki: Hiçbir şekilde ilerleyemiyoruz
Kuzey Marmara,İstanbul Havalimanı,,trafik kazası

Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul Havalimanı istikametinde yaşanan kazada, ölen ya da yaralanan olmazken, yol tamamen trafiğe kapatıldı. Her iki yönde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölgede yoğun kar yağışı ve tipi devam ederken, yolda mahsur kalan vatandaşlar tepki gösterdi.

HİÇBİR ŞEKİLDE İLERLEYEMİYORUZ

Yolda kalan bir kişi, “Hadımköy’den çıkıp İstanbul Havalimanı yönüne gidecektik. Bu sapağı döner dönmez mahsur kaldık zincirleme trafik kazası oldu. Hiçbir şekilde ilerleyemiyoruz. Herhangi bir bilgi veren de yok. Kaldık yani burada aç susuz bakalım ne zaman çıkarız” dedi.

ARABALARIN DONMASINDAN KORKUYORUZ

Zor durumda olduğunu belirten şoför, “Marmara otoyolundayız havalimanına yakınız İstanbul Ankara istikametine gitmekteyiz. Tipi aniden bastırdı ve kazalar oldu. Arabaların donmasından korkuyoruz. Açlık susuzluk önemli değil de bunlar donarsa nasıl kalkacak” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...