Tgrt Haber
25 Ocak 2022 15:24

Yolda kalan araçlar drone ile görüntülendi: Kuzey Marmara Otoyolu tır mezarlığı gibi

İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı şehri adeta esir aldı. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 85 cm’ye ulaştığı kentte ulaşım durdu. Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında dün yaşanan 30 aracın karıştığı zincirleme kazanın ardından yolda kalan sürücülerin bekleyişi sürüyor. Mahsur kalan sürücüler ve yüzlerce araç drone ile görüntülendi.

Yolda kalan araçlar drone ile görüntülendi: Kuzey Marmara Otoyolu tır mezarlığı gibi
İstanbul,Tır,Otomobil,Hava durumu,Kar yağışı

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini bir anda arttıran kar yağışı kenti esir aldı. Son yapılan açıklamalara göre kentin birçok bölgesinden kar kalınlığı 85 cm’ye ulaştığı bildirildi. Ulaşımın durma noktasına geldiği şehirde araçlar mahsur kaldı. Kaza haberleri peş peşe geldi.

OLUŞAN KUYRUK DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında dün gerçekleşen kazada, yaklaşık 30 aracın birbirine girdi. Kaza ölen ya da yaralanan olmadığı açıklanırken, yol trafiğe kapatılmıştı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluşmuştu.  Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasına yönelik çalışmalar sürerken, kazanın meydana geldiği yolda kar nedeniyle de kalan araçların bekleyişi sürüyor. Kazanın ardından kara gömülen tırlardan oluşan kuyruk drone ile görüntülendi.

ÖZEL ARAÇLARIN KÖPRÜDEN GEÇİŞLERİ İZİN VERİLMEDİ

Öte yandaN İstanbul Valiliğince alınan karar doğrultusunda sivil araçların saat 13’e kadar trafiğe çıkması yasaklanmıştı. Ekipler tarafından köprü bağlantı yollarında kontrol noktaları oluşturulmuştu.  
Kavacık mevki'inde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde kontrol gerçekleştiren polis ekiplerinin, özel aracıyla trafiğe çıkanları Kavacık, Beykoz, Riva sapağına yönlendirmesi nedeniyle TEM Otoyolu'nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Oluşan araç kuyruğu drone ile havadan görüntülendi.

İSTANBULLULARA UYARI

İstanbul'daki kar yağışının bugün de devam edeceği belirten İmamoğlu, “18.00’den sonra yoğun bir şekilde devam etme ihtimali yüksek. Yapılan bütün uyarılara, açıklamalara bütün vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz. Özellikle sayın valimizin açıklaması var halkımızın dikkatine sunduğu bunların önemli olduğunu ve uyulması gerektiğini hatırlatalım” dedi.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İstanbul'da önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen hava sıcaklıkları şöyle;

25 Ocak Salı: 2°C

26 Ocak Çarşamba: 3°C

27 Ocak Perşembe: 5°C

28 Ocak Cuma: 7°C

29 Ocak Cumartesi: 7°C

Yolda kalan araçlar drone ile görüntülendi: Kuzey Marmara Otoyolu tır mezarlığı gibi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...