Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2018 13:31

Yoldan çıkan otomobili ırmağa uçmaktan çalılıklar kurtardı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesi D-130 karayolunda kontrolden çıkarak şarampole uçan otomobilin ırmağa düşmesini çalılıklar engel oldu. Ters dönen ve tekerleri kaza sonrasında da durmayan otomobildeki 2 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Yoldan çıkan otomobili ırmağa uçmaktan çalılıklar kurtardı
kocaeli,,kaza,,çalılık,

Olay Başiskele D-130 karayolu, Gölcük istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fatih P. idaresindeki 41 K 1583 plakalı otomobil, Gölcük istikameti Sepetlipınar Mahallesi mevki'inde seyir halinde ilerlediği esnada bir anda kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, şarampole uçarak ters döndü. Çalılıkların arasında sıkışarak ırmağa düşmekten son anda kurtulan otomobildeki sürücü Fatih P. Ve yanındaki Esra Ö. Araç içinde sıkışarak yaralandı. Kazada ters dönen ve çalışmaya devam eden otomobilin tekerleri ise dakikalarca boşa döndü. 

Yaralılar çevredekiler ve polislerin yardımıyla kurtarıldı 

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar ve polis ekiplerinin de yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza hakkında inceleme başlatıldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...